Renovatie

De elementen hebben hun weerslag op uw woning. Op een zeker moment zijn delen van uw huis aan vervanging toe of moet de complete woning worden gerenoveerd. Een renovatie kan uw huis tevens een hoger energielabel opleveren. Dat betekent dat u minder energie verbruikt, comfortabeler woont en het milieu minder belast.

Restauratie

Noord-Oost Nederland is rijk bedeeld met monumentale panden en boerderijen, die wij graag restaureren en terugbrengen in hun oorspronkelijke staat. Met oog voor detail en respect voor materialen blijven authentieke kenmerken en historische uitstraling in tact.

Vakmanschap en passie

Renovatie en restauratie zijn een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Bij renovatie en restauratie maken we gebruik van zowel de moderne, als de oude ambachtstechnieken. Keuze van de beste materialen en techniek, om alles perfect te laten aansluiten. Kortom het echte vakwerk! Gecombineerd met woongemak en modern comfort.

Een renovatie of restauratie is een prachtige uitdaging, die we graag samen met u aangaan! Heeft u een oud of monumentaal pand op het oog en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten, we denken graag met u mee!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van nieuwbouw?
Bel 06 – 113 007 70 of mail naar info@bouwbedrijflenferink.nl.

Bouwbedrijf Lenferink, voor al uw renovatie, verbouw, nieuwbouw, aanbouw en timmerwerken. Wij zijn actief in met name Noord en Oost Overijssel, Mander, Manderveen, Vasse, Tubbergen, Geesteren, Ootmarsum, Albergen, Almelo en Hof van Twente (Delden, Goor, Markelo en Diepenheim).

Renovatie projecten