Nieuwbouw

Vakwerk en maatwerk in moderne woningbouw en klassieke landelijke (Saksische) stijl,  woonboerderijen: nieuwbouw, verbouw en renovatie. Speciale projecten en timmerwerken zoals: veranda’s, overkappingen en aanbouw, (kap)schuren, trappen, stalramen, knipvoegen, kapschuren, etc. etc.

Maatwerk woningbouw

Ook uw grootste woonwens, een compleet nieuw huis, kan Bouwbedrijf Lenferink voor u realiseren. Wij bouwen bijna uitsluitend woningen op maat, die volledig voldoen aan uw eisen en wensen. In samenwerking met de architect zetten wij uw ideeën en wensen om in een concreet plan. U heeft de regie in de uitwerking van de plannen. En wij gaan vervolgens uw gedroomd project realiseren. En daar gaan we 100% voor!

Vakmanschap en persoonlijk contact

Wij werken uitsluitend met de beste vakmensen en door de korte lijnen binnen ons bedrijf is er per project 1 vast contactpersoon, waardoor de communicatie en planning soepel en duidelijk verloopt. Met bouwbedrijf Lenferink kiest u voor een vakkundig en allround bouwbedrijf, veel kennis en ervaring, kwaliteit, garantie en persoonlijk contact.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van nieuwbouw?
Bel 06 – 113 007 70 of mail naar info@bouwbedrijflenferink.nl.

Bouwbedrijf Lenferink, voor al uw nieuwbouw projecten, verbouw en renovatie, aanbouw en timmerwerken.
Wij zijn actief in met name Noord en Oost Overijssel, Mander, Manderveen, Vasse, Tubbergen, Geesteren, Ootmarsum, Albergen, Almelo en Hof van Twente (Delden, Goor, Markelo en Diepenheim).

Nieuwbouw projecten